fbpx

MUISTILOKERO

Kokoaa yhteen kaikki yrityksen tärkeät yhteystiedot, käyttäjätunnukset ja salasanat.

“Aion jatkossa mainita tällaisesta palvelusta yrittäjille, koska jos jotain sattuu, on työ kirjanpitäjänä/asioiden hoitajana todella haastavaa – ja usein nämä työt on vain jollain ilveellä saatava tehtyä. Tämän avulla saataisiin tärkeät tiedot talteen, kunhan joku läheinen on tietoinen tietojen olemassa olosta. “

Mia K.

Mistä tiedoista on kyse?

Oikeastaan kaikesta yritystoimintaasi liittyvästä tiedosta. Nopeasti ajateltuna niitä ei ole paljon, mutta kokeilehan rastittaa alla olevaan lomakkeeseen omaan yritystoimintaasi liittyvät palvelut, niin voit yllättyä. Lomake ei tallenna antamiasi tietoja.

Jokaisen tarvittavan tiedonmurusen hankkimiseen kuluu helposti aikaa päiviä, jopa viikkoja. Jokainen etukäteen talteen kirjattu tieto helpottaa omaisten työtä valtavasti. Muistilokero nopeuttaa tietojen tallentamista vähentäen omaa työmäärääsi.

Muistilokero on ladattava tiedostokansio, joka sisältää 35 täytettävää lomaketta. 

Lomakkeet on laadittu niin, että kaikki yritystoiminnan lopettamiseen tai jatkamiseen liittyvät tärkeät tiedot, tunnukset ja salasanat tulevat listatuksi. 

Muistilokero on suuri apu omaisille siinä vaiheessa, kun asioita pitää selvitellä yrittäjän kuoleman jälkeen. Toki tiedoista on hyötyä myös yrittäjälle, kun joku salasana tai tunnus pääsee unohtumaan.

  • 35 täytettävää ja tulostettavaa PDF-lomaketta
  • Sisältää myös ns. avoimen lomakkeen
  • Kansion kansilehti
  • Ohjeet yrittäjälle sekä omaisille
  • Voit valita, mitkä lomakkeet haluat täyttää ja tulostaa
  • Kaikki tulosteet mustavalkoisia tulostinmusteen säästämiseksi
  • Muistilokeron käyttöä tukevat artikkelit nettisivuilta

“Aihe on todella tärkeä yrittäjän ollessa kykenemätön hoitamaan asioita. Näitä asioita on valitettavan usein jouduttu penkomaan kissojen ja koirien kanssa, ei välttämättä kuoleman jälkeen, vaan ihan vaikka väsähtämisen. Tämä pitäisi olla yrityksen perustamisvaiheessa jo heti mukana, ja täydennettäisiin matkan varrella.”

Mia – Kirjanpitäjä

“Tuote on kaikille yrittäjille tarpeellinen. Tai ylipäätään ihmisille, kun nykyään kaikki on sähköisenä ja salasanojen takana. Näistä asioista pitäisi puhua kyllä paljon enemmän eikä jättää kaikkea suruaikaan epätietoisille omaisille.”

Laura J.

Hinta 149 €

ALV 0%

Esimerkkejä Muistilokeron lomakkeista

Tilaus sisältää ladattavan zip-kansion. Kansion koko 23.2Mt.
Kansiossa 38 PDF-tiedostoa (37 yksittäistä lomaketta + 1 kaikki lomakkeet sisältävä tiedosto) jaettuna kuuteen alikansioon aihealueen mukaan.

Latausoikeus 3 kertaa
Lataukset löytyvät Oma tili -sivulta

“Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla tällainen ihan lakisääteisesti “pakollinen”. Aloin itse miettiä mitä kaikkia palveluita minun jälkeen pitäisi ymmärtää lopettaa. Moni voi ajatella, ettei sillä ole enää väliä siinä vaiheessa, mutta itse toiminimiyrittäjänä olen kaikista henkilökohtaisesti vastuussa. Itse suosittelisin tätä muistilokeroa myös kiireiselle yrittäjälle, jolla kymmeniä palveluita ja salasanoja, joita ei tahdo millään muistaa. Helpottaisi ihan yrittäjän arkea, kun voisi muistilokerosta tarkastaa salasanat tai mikä sen domain palvelun nimi olikaan. Itse tilaan useinkin uusia salasanoja unohtuneiden tilalle ja monien toimijoiden nimiä sähköpostista erilaisilla hakusanoilla etsien. “

Minna – hieroja

Hinta 149 €

ALV 0%

MUISTILOKERON KÄYTTÄMINEN

Muistilokeron täyttöohje

Muistilokero on pakattu (zip) tiedostokansio, joka sisältää PDF-tiedostoja. Tästä artikkelista löydät yksityiskohtaiset ohjeet tiedostokansion lataamiseen, purkamiseen ja käyttöön.

Lue lisää »

Muistilokero kansioon

Muistilokeron mukana saat valmiin kansion kansilehden. Laita tulostetut Muistilokeron sivut kansioon selkeään järjestykseen. Tästä artikkelista löydät ohjeet kansion käyttöön.

Lue lisää »

“Suuret kiitokset tämän kehittäjälle. Muistilokero on yksinkertainen, selkeä ja kattava. Visuaalisesti miellyttävä ja hauskakin täyttää. “

Minna L.